Rijlessen
Auto

Autorijles

Wil jij met plezier je rijbewijs halen? Twijfel dan niet langer na het lezen van de informatie op deze website, en kom met plezier autorijlessen nemen bij rijschool Woltheus. Onze gemotiveerde instructeurs staan klaar om jou op te leiden tot een volwaardige bestuurder.

Gratis proefles

Rijschool Woltheus biedt een gratis vrijblijvende proefles aan om te kijken of het rijden bij ons jou bevalt. De proefles duurt 60 minuten en je zal thuis worden opgehaald en weer worden afgezet. Tijdens deze proefles maak je ook gelijk kennis met de auto waar je tijdens het lessen bij rijschool Woltheus in zult rijden en de desbetreffende instructeur die jou zal opleiden tot een volwaardige bestuurder.

Op naar het rijbewijs!

Na de proefles start je met het gekozen en besproken pakket of met losse rijlessen. Dezekeuze mag je uiteraard zelf gaan maken. De rijlessen bij rijschool Woltheus duren minimaal 60 minuten en kunnen uitgebreid worden met 60 minuten extra. Dus 60, 120 of 180 minuten. Tijdens de rijlessen leer je alle kneepjes van het autorijden en zorgen wij er voor dat je aan het einde van jou rijopleiding vlot, veilig, zelfstandig én met plezier de weg op kan.

Krijg jij al zin om de weg op te gaan? Meld je dan vandaag nog aan!