Awardwinnaar

Met grote trots kunnen wij mededelen dat Rijschool Woltheus zich de beste rijschool van Alkmaar en omstreken mag noemen. Dankzij de waardering van een keurige 9.3 en een groot aantal stemmen hebben wij onlangs een 'Gold Award' in ontvangst mogen nemen bij de Nationale Auto Awards.

Zoek jij een leuke, betrouwbare en goede rijschool? Dan zit je bij ons goed.

Onderstaande tekst is afkomstig uit het Alkmaars Dagblad.

 

AUTORIJSCHOOL WOLTHEUS WINT AWARD VOOR BESTE RIJSCHOOL VAN ALKMAAR

ALKMAAR – Rijschool Woltheus in Alkmaar heeft de award gewonnen voor “beste rijschool van de gemeente Alkmaar en omgeving”. Alle mensen konden twee maanden lang hun stem uitbrengen voor de auto awards. De verkiezingen waren in verschillende categorieën en was landelijk geregeld. In Alkmaar waren meer dan veertig autorijscholen in de race voor de eerste plek van de meeste stemmen tot de beste waardering. In alle twee de catogorieën ging Rijschool Woltheus er met de prijzen vandoor en daarnaast waren ze ook nog winnaar van de “Gold Award”.

Eigenaar en rij-instructeur Ramon Woltheus is blij met de prijzen “Alle stemmers willen wij heel erg bedanken, ik ben heel erg trots op de award en natuurlijk op de andere instructeurs van de rijschool, samen hebben wij dit voor elkaar gekregen”.

Ramon Woltheus mocht de award in Aalsmeer in ontvangst nemen namens Kim Kötter en Miss Nederland Rahima Dirkse.

Kim Kötter, Ramon Woltheus en Miss Nederland Rahima Dirkse (v.l.n.r.)
Kim Kötter, Ramon Woltheus en Miss Nederland Rahima Dirkse (v.l.n.r.)
Ramon Woltheus met de Gold Award.
Ramon Woltheus met de Gold Award.

Geen wachttijden

SRB erkende rijschool

Prima slagingspercentage

Voordelige tarieven

Chat openen