Reviews

Rijschool Woltheus stelt het zeer op prijs als leerlingen leerlingen online een review schrijven. Op zowel Facebook als bij Google hebben wij een keurige beoordeling en daar zijn wij ontzettend trots op!

Klik hier voor onze reviews van bij Google of lees hieronder wat voormalige leerlingen op Facebook over ons schrijven.

Facebook Reviews

Rijschool Woltheus
5.0
Based on 28 reviews
aangedreven door Facebook
Bob Schouten
Bob Schouten
2021-07-22T19:32:56+0000
Het is een fantastische rijschool ik ken die man toevallig die daar werkt
Nienke Smit
Nienke Smit
2020-09-29T13:58:38+0000
Deze week mijn rijbewijs gehaald. Ik kwam van een andere rijschool met een slechte ervaring. Gelukkig heeft Ramon mij... goed opgevangen. De uitleg vond ik altijd heel fijn de lessen waren echt goed! Dankjewel 👍🏻lees meer
Chan Tal
Chan Tal
2020-09-18T09:41:59+0000
Vanochtend eindelijk mijn rijbewijs gehaald dankzij de super fijne lessen met Ramon! Je voelt je echt op je gemak in de... auto en alles wordt rustig en duidelijk uitlegt. Ik raad het iedereen zeker aan om bij Woltheus zijn rijbewijs te halen! En Ramon, bedankt voor de gezellige ritjes! 🤗lees meer
Tessel Piet
Tessel Piet
2019-11-06T11:50:17+0000
Vanochtend mijn rijbewijs gehaald! Ik ben enorm goed en persoonlijk begeleid en de communicatie was ook goed. Ik heb... van deze tijd genoten en zou de rijschool zeker aan vrienden en familie aanraden!lees meer
Michelle Komen
Michelle Komen
2019-10-25T14:34:57+0000
Vanochtend heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Woltheus! Tijdens de rijlessen ben ik super goed begeleid. Ik... heb het er erg naar mijn zin gehad en zal de gezelligheid in de auto zeker gaan missen. Deze rijschool is zeker een aanrader! Bedankt Ramon, je bent een topper!lees meer
Sandra Luciano
Sandra Luciano
2019-09-23T09:33:12+0000
de beste rijschool die ik ooit gehad heb. ze nemen tijd voor je. luisteren naar je. En je kan jezelf zijn bij hun.... dankzij Ramon heb ik in 1 x me rijbewijs gehaald. jullie zijn toppers !!!lees meer
Sjoerd Gischler
Sjoerd Gischler
2019-09-06T04:57:51+0000
top lessen gehad, heel leerzaam en de communicatie was ook fijn. zeker ern goede rijschool
Sebastiaan Hoffmann
Sebastiaan Hoffmann
2019-06-05T14:50:47+0000
Heel erg leuke en leerzame lessen gehad van Sharona, altijd lachen maar altijd serieus. Echt een aanrader!
Ashley van den Berg
Ashley van den Berg
2019-05-08T09:49:35+0000
Zojuist mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Woltheus! Gezellige lessen gehad bij Ramon in de auto! Stelde me altijd op... me gemak en nam echt de tijd! Echt een top rijschool, zeker een aanrader!lees meer
Emma Reij
Emma Reij
2019-04-24T11:35:33+0000
Ik heb een hele fijne tijd gehad in de lessen van Ramon. ik heb veel geleerd. En als hoogtepunt ook nog in een keer... geslaagd! Deze rijschool is echt een aanrader.lees meer
Rowan Kool
Rowan Kool
2019-03-25T18:49:34+0000
De lessen bij Ramon waren erg gezellig en hij is zeer geduldig! Ik heb bij meerdere rijscholen gereden, maar nergens... zoveel vertrouwen gekregen van mijn rij-instructeur. Nog elke dag blij dat ik met behulp van rijschool Woltheus mijn rijbewijs heb gehaald. Een aanrader!!!lees meer
Jane Stoker
Jane Stoker
2019-03-15T13:22:41+0000
Ramon heeft mij altijd heel erg op mij gemak gesteld tijdens het rijden, hij heeft altijd in mij geloofd dat het mij... zal lukken! Het was altijd een feestje om bij Ramon in de auto te stappen! Ik raad rijschool woltheus iedereen aan!lees meer
Ronald Spruit
Ronald Spruit
2019-03-08T14:42:04+0000
Zeer goeie rijschool. Leuke instructeur. Plus je rijd in een dikke BMW. 10 sterren
Lynn Glorie
Lynn Glorie
2019-02-14T14:52:44+0000
In 5 maanden mijn rijbewijs gehaald 😁 ontzettend blij mee, en ik ben Sharona en rijschool Woltheus ontzettend dankbaar.... Absoluut een aanrader om hier te gaan rijden!!!lees meer
Debbie Beck
Debbie Beck
2018-06-04T14:09:45+0000
Alweer bijna 3 jaar mijn (B)rijbewijs, dankzij Rijschool Woltheus. Fijne, leerzame en vooral gezellige rijlessen... gehad en in 1x geslaagd voor zowel theorie als praktijk! Zeker een aanrader voor iedereen!lees meer
Wouter van Zelst
Wouter van Zelst
2017-12-20T11:12:38+0000
Ik heb het echt heel erg naar me zin gehad bij rijschool Woltheus. Rijden met ramon is super relaxed. Echt een aanrader... vokr iedereen. Echt top!!!!lees meer
Ramon Reimerink
Ramon Reimerink
2017-12-01T10:41:10+0000
Zojuist mijn rijbewijs gehaald bij deze rijschool. Er wordt kalm en duidelijk geinstructeerd. Zeker een aanrader!
Nikki van Wessel
Nikki van Wessel
2017-10-27T17:30:22+0000
Super leuke rijschool! Alleen maar goeie dingen mee gemaakt en alleen maar goeie verhalen. Hele leerzame lessen waar je... echt wat aan hebt! Al luister je zelf goed en doe je wat met de tips die je krijgt heb je in 1x je rijbewijs � Zelf ben ik heel bij met Ramon geweest! Ga het rijden in de BMW nog missen � Dank je wel voor alle leuke, leerzame lessen ���lees meer
Tim Mooij
Tim Mooij
2017-09-18T14:00:40+0000
Top hulp en een leuke tijd gehad met Kaz! Nogmaals bedankt
Nadine Frieswijk-Veerman
Nadine Frieswijk-Veerman
2017-08-11T13:36:52+0000
Kaz heeft me onwijs goed begeleid! Echt een aanrader!! Tijdens de lessen voelde ik me comfortabel en veilig. Hij legt... alles rustig uit en ik kon ook heel erg met hem lachen!!lees meer
Lisa van Baar
Lisa van Baar
2017-06-13T19:14:25+0000
Beaudine Abbo
Beaudine Abbo
2017-05-30T17:05:05+0000
Manon van Duren
Manon van Duren
2017-04-21T12:37:46+0000
Julian Remmers
Julian Remmers
2017-01-27T22:08:05+0000
Shirley Eggermont
Shirley Eggermont
2016-09-14T19:12:02+0000
Super ervaring gehad mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ramen geeft je zelf vertrouwen en leert je echt goed rustig rijden... en ziet dingen goed in 🙂 xlees meer
Julia Heijnen
Julia Heijnen
2016-07-23T16:35:49+0000
Wat ben ik blij dat ik niet bij een andere rijschool ben wezen lessen! Ramon je stelt me op m'n gemak, bent onwijs... relaxed en een onwijs gezellige instructeur om mee te lessen. Je bent een topper! Ik wil je bedanken voor de leerzame en leuke lessen. Blijf zo doorgaan en ik zie je op de weg! 😉lees meer
Rik de Koning
Rik de Koning
2016-07-22T12:58:22+0000
Annica Beemsterboer
Annica Beemsterboer
2016-06-14T14:52:34+0000
Na een slechte ervaring bij een andere rijschool , gelukkig overgestapt naar Woltheus. Ik heb met plezier gereden!... Ramon geeft relaxt les en helpt je verder als je een fout maakt. Gisteren geslaagd! Super bedankt Ramon:)lees meer
Dora Ben Iyar
Dora Ben Iyar
2015-09-27T08:01:32+0000
Het is al een paar maanden geleden. Toch even een woordje... Ik heb een lange weg gedaan bij veel verschillende... rijscholen en heb al een stadsexamen gehad zonder groot succes. Uiteindelijk bij Ramon heb ik bewust en rustig leren rijden. Ramon is heel professioneel en omdat hij zo rustig is voel je snel op je gemaak en word je zelfverzekerd. Echt blij voor mijn keuze!lees meer
Jennifer Flierman
Jennifer Flierman
2015-06-18T09:45:42+0000
Thieme Koekebakker
Thieme Koekebakker
2015-03-13T12:29:48+0000
Walter van de Pol
Walter van de Pol
2014-11-12T20:06:31+0000
Koen van der Eng
Koen van der Eng
2014-11-11T12:19:40+0000
Perfecte leraar, top gereden, blijft altijd rustig en neemt alle tijd voor jeKortom een echte aanrader voor iedereen!
Volgende beoordelingen

Geen wachttijden

SRB erkende rijschool

Prima slagingspercentage

Voordelige tarieven

Chat openen