Theoriecursus

Rijschool Woltheus verzorgt ook theoriecursussen. Onze theoriecursussen worden in kleine groepen gegeven zodat alle aandacht naar de kandidaten uit kan gaan.

We starten deze dag met het doornemen van de theorie. Hier worden alle verkeersregels uitgebreid besproken. Daarna gaan we over op de verkeersborden. De dag wordt afgesloten met oefenexamens. Zo kun je als cursist ervaren hoe het is om een examen te maken en kennismaken met de soorten vragen die je ongeveer kunt verwachten. Onze docent kan direct op zijn laptop inzien wat voor fouten een kandidaat maakt en zal die stof vervolgens extra behandelen. Er is gedurende de cursus voor iedereen een ruime gelegenheid tot het stellen van vragen, zowel tijdens de les als na afloop van de cursus.

Onze cursus is zowel met als zonder CBR-examen te volgen. Je kunt dus ook volledig zelf je theorie-examen plannen. Wij raden aan om dat op een datum kort na het volgen van de cursus in te plannen. Op die manier kun je thuis alle stof nog eens herhalen en de belangrijkste punten doornemen.

Indien er gekozen wordt voor een cursuspakket mét examen, dan hebben wij een digitale machtiging nodig om het theorie-examen aan te vragen. Deze machtiging kan door de cursist worden gegeven op de website van het CBR. Ons rijschoolnummer luidt 9936W0, dit nummer is benodigd om de machtiging aan de juiste rijschool te koppelen.

Tarieven

theorie_1_m

Excl. examen

€ 99,-
  • Plan zelf je CBR-examen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ideale voorbereiding

Incl. examen

€ 140,-
  • Inclusief CBR-examen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ideale voorbereiding

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Aanmelden

Binnenkort kun je hier zelf een plaats reserveren voor een van onze theoriecursussen.

Geen wachttijden

SRB erkende rijschool

Prima slagingspercentage

Voordelige tarieven