Theoriecursus

Rijschool Woltheus verzorgt eendaagse theoriecursussen vanuit een eigen lesruimte aan de Otterkoog in Alkmaar. Groepjes van maximaal 12 cursisten worden hier op het theorie-examen voorbereid dat, indien bijgeboekt en bij het CBR beschikbaar, later op de dag zal worden afgenomen in het CBR Examencentrum.

Om zowel cursus als examen op één dag te kunnen laten plaatsvinden, beginnen we al om 07:30 met het doornemen van de theorie. Na een aantal nuttige tips volgen de oefenexamens om je kennis te laten maken met de vragen die je kunt verwachten. De docent ziet live hoe het gaat en zal sommige onderdelen nog eens extra toelichten. Tijdens de cursus is er voor iedereen ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen. De cursus eindigt om 13:30, waarna de cursisten op eigen gelegenheid naar het examencentrum van het CBR kunnen gaan.

Wij bieden de theoriecursus zowel met als zonder CBR-examen aan. Indien je voor het volledige pakket kiest, hebben wij een digitale machtiging nodig. Deze machtiging dient door de kandidaat zelf op de website van het CBR te worden afgegeven met behulp van ons rijschoolnummer (9936W0).

Theorieboek

De uitgever van onze lesmethode heeft een eigen theorieboek samengesteld waar wij hele goede ervaringen mee hebben. Om jezelf optimaal voor te bereiden op zowel de cursus als het uiteindelijke examen, adviseren wij het theorieboek van Uitgeverij Verjo aan te schaffen. Het boek kost € 22,- en is via deze link te bestellen.

theorie_3_m

Aanmelden

Onze theoriecursussen vinden tussen 07:30 en 13:30 plaats in onze lesruimte aan Otterkoog 63 in Alkmaar. In onze lesruimte is gratis koffie en thee beschikbaar. De cursisten worden verzocht om zelf een lunch mee te nemen.

Indien je voor een theoriecursus mét CBR theorie-examen kiest, zullen wij onze uiterste best doen het examen later op dag van de cursus bij het CBR in te plannen. Indien dit onverhoopt niet mogelijk blijkt te zijn, zullen wij je hiervan op de hoogte brengen en de mogelijke alternatieven bespreken. Helaas is het voor rijscholen momenteel namelijk niet mogelijk om ruim van te voren meerdere examenplaatsen tegelijk in te kopen.

Let op: Bij het kiezen voor een theoriecursus mét CBR theorie-examen is het voor een kleine meerprijs ook mogelijk om te kiezen voor een theorie-examen met extra tijd, waarbij je 15 minuten langer de tijd krijgt om de vragen behorend tot de onderdelen Kennis en Inzicht te beantwoorden. Ben je in het bezit van een dyslexieverklaring? Dan kun je de toeslag via het CBR terugvragen.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Geen wachttijden

SRB erkende rijschool

Prima slagingspercentage

Voordelige tarieven

Chat openen